Contact

Praktijk SensusYoga
Bloemendaalsestraatweg 81
2082 GC Santpoort-Zuid
tel: 06-41810748
info@sensusyoga.nl
www.sensusyoga.nl

Praktijk Peereboom
Duinlustparkweg 102
Santpoort-Zuid
Tel: 023-5492464

praktijkpeereboom@planet.nl
www.praktijkpeereboom.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden

m
* Het is belangrijk dat cursisten lichamelijke- en/of psychische klachten melden aan de docenten zodat zij daar rekening mee kunnen houden.

* Deelname van de cursist aan de cursus is op eigen risico. De cursist wordt gevraagd eigen verantwoordelijkheid te nemen voor haar/zijn fysieke en psychische grenzen en ernaar te handelen tijdens de cursus Zelfbeeld & Zelfvertrouwen.

* Het lesgeld wordt voorafgaand aan de cursus betaald.

* Restitutie van lesgeld is niet mogelijk.

* De kosten van de cursus en het individuele traject Zelfbeeld & Zelfvertrouwen zijn voor eigen rekening.

Hoewel Jantiene Peereboom ook oefentherapie Mensendieck geeft die door de zorgverzekeraar wordt vergoed, is dit bij de cursus Zelfbeeld & Zelfvertrouwen niet het geval. De kosten van de cursus zijn voor rekening van de cursist.

* De praktijken van Jantiene Peereboom en Akke-Marit Wit zijn niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van eigendommen. Neem uit voorzorg waardevolle spullen mee naar de praktijkruimte. Leg sierraden, horloges en brillen niet op de grond, maar berg ze op bij uw meegenomen spullen.

* Mochten zich situaties voordoen waarin de lesvoorwaarden niet voorzien, dan zullen de docenten hun best doen dit samen met de deelnemer op te lossen.